• Web & app ontwerp
  • Website ontwikkeling
  • Grafische vormgeving

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/platform11.nl/public/wp-includes/shortcodes.php on line 554

Een ontwerp geeft een visualisatie van jouw idee en maakt het concreet.

Structuur bepalen

Tijdens een oriënterend gesprek bepalen we de sfeer, doelgroep en het doel van de website. Na deze sessie structureren we de inhoud. Tijdens deze structuursessie stellen we de indeling vast van de website. Hierbij kan je denken aan de menu-indeling, verwijzingen naar andere pagina’s, teksten, koppen en beeldmateriaal. Aan het einde van deze fase zijn de pagina’s duidelijk en hiërarchische gerangschikt.

Grove schets

Bij een grove schets, wordt gefocust op de indeling en plaatsing van elementen zoals kopteksten, tekstblokken en afbeeldingen. Het resultaat van deze fase kan nogal kaal ogen maar dat is omdat een goed ontwerp verzwakt kan worden door verkeerde afbeeldingen of kleur en vice versa. Een verkeerd basisontwerp zal dan immers bij de derde stap, de verfijnde schets, zijn tol eisen. Door een gedegen grove schets kom je dus uiteindelijk tot het beste ontwerp.

Verfijnde schets

Wanneer de grove schetsfase is afgerond kunnen de elementen worden vormgegeven op basis van de huisstijl. Concreet betekent dit dat de website of app wordt ingevuld met de gewenste kleuren, lettertypes en beeldmateriaal. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe de schermen eruit gaan zien. Voor de beste representatie van ons ontwerp zal ik er een prototype van maken.

Prototype

Een prototype biedt de mogelijkheid om het product in zijn uiteindelijke vorm te kunnen ervaren. Met name voor interactieve websites en apps is het nuttig om een prototype te ontwikkelen. Dit geeft namelijk de meest realistische presentatie van het uiteindelijke product en maakt de verfijnde schetsen interactief.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/platform11.nl/public/wp-includes/shortcodes.php on line 554

Met alleen een ontwerp bent u er nog niet. Ontwikkeling en onderhoud van uw product vraagt om aandacht

Ontwikkeling

Heb je al een ontwerp en moet deze worden omgezet naar een werkende WordPress website? Dat kan! Samen zullen we het ontwerp bespreken en afspreken hoe het ontwerp gerealiseerd gaat worden. Ik zorg ervoor dat je een veilige en een vooral snelle website krijgt. Alle WordPress installaties zullen voorzien zijn van extra veiligheidsmaatregelen die niet in een standaard WordPress installatie zitten inbegrepen. Bij het realiseren zal ik ook zorgen voor webstatistieken van Google Analytics zodat je ten alle tijden je bezoekers kunt analyseren. Na de realisatie zal ik je voorzien van heldere uitleg van de site zodat jezelf de content kunt aanvullen en beheren.

Extra functionaliteiten

Heeft je bestaande website wat extra power nodig en wil je nieuwe functionaliteiten laten inbouwen? Dan is het goed mogelijk dat daar geschikte  plugins voor beschikbaar zijn. Een plugin is te vergelijken met een module die je kunt toevoegen aan je website om over nieuwe functionaliteiten te beschikken. Zo kun je denken aan een contactformulier of een assoritment module waarmee je al je producten overzichtelijk kunt presenteren. Zo zijn er ook plugins om een complete webshop in jouw bestaande website in te bouwen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud

Nadat je website is gebouwd begint het pas. De website moet zich gaan bewijzen en dient onderhouden te worden. Zo wordt WordPress zelf constant door zijn makers bijgewerkt  en dient je eigen site dus ook zo nu en dan geupdate te worden. Dit kan je zelf doen maar dat is soms niet ideaal. Zo kunnen sommige plugins niet optimaal werken met nieuwe versies van WordPress. Ik bied daarom een onderhoudscontract aan voor al mijn klanten om te garanderen dat je website online blijft en zo goed mogelijk blijft presteren.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forge/platform11.nl/public/wp-includes/shortcodes.php on line 554

Voor vormgeving van vrijwel al je print & drukwerk

Huisstijl & branding

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Of wil je een nieuw leven bestaande merk inblazen? Dan is verstandig om bij de basis te beginnen, je huisstijl. Een huisstijl is alles hoe jij als bedrijf met de buitenwereld communiceert. Denk bijvoorbeeld aan je logo, kleuren, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, emailhandtekening, noem het maar op. Ik kan je helpen bij zowel het bedenken van een totaal nieuwe huisstijl als het verbeteren op basis van een bestaande.

Print & drukwerk

Ik kan alles verzorgen van wat betreft print en drukwerk. Niets is te gek, heb je een bijzonder idee en weet je niet of het mogelijk is? Neem dan contact met me op en dan ga ik voor je uitzoeken of het mogelijk is. Ik werk nauw samen met een drukker waarbij veel mogelijk is. Ook kleine oplages zijn geen probleem waardoor je met weinig middelen een goede indruk kan krijgen van gemaakte ontwerpen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!