Wie is Platform11

Ontdek hoe ik je kan helpen


Mijn naam is Nick Retel. Sinds 2011 bouw ik met passie en toewijding de mooiste websites. Geboren uit liefde voor technologie. Gestart op een zolderkamer in het ouderlijk huis. Nu vanuit mijn kamer op de laan van NOI in Den Haag. Mijn kennis heb ik zowel opgedaan in de praktijk als tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) aan de Haagse Hogeschool.

Gesteund door deze kennis bouw ik kleinschalige, toegankelijke websites voor het mkb. Met name startende bedrijven hebben de afgelopen jaren van mijn expertise gebruik gemaakt. Jarenlange ervaring in ontwerp, bouw en oplevering van diverse websites en ontwerpen biedt jou de kans op een betaalbare, vliegende start.

Ontwerp

  • Website ontwerp
  • App ontwerp
  • Grafisch ontwerp

Realisatie

  • Website ontwikkeling
  • Website uitbreiding/bijwerken
  • Prototyping
Alle diensten

Missie


Ik geloof in toegankelijkheid, duidelijkheid en transparantie. Daarom is de klant onderdeel van de ontwikkeling van het product. Zo word je tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van de vorderingen en heb je alle mogelijkheden om tussentijds bij te sturen. Op deze manier word het jouw eigen unieke website. Zoals het hoort.

Daarnaast streef ik ernaar dat je zelf de website kan beheren zonder ingewikkelde codetaal te hoeven kennen. Hierdoor is de website buitengewoon toegankelijk en zeer goedkoop in onderhoud.

Visie


Een website of app kent grofweg vier vormen: als ‘cashcow’, informatief, wervend of automatiserend. Daarbij is het belangrijk dat een website of app ook daadwerkelijk verkeer genereert. Dit wordt bereikt door heldere taal, een duidelijk ontwerp en technisch uitmuntende prestaties.

De diversiteit in apparaten waarop jouw website wordt bekeken neemt met het jaar toe. Gezien deze toenemende diversiteit is het essentieel dat jouw website er perfect uitziet ongeacht het apparaat waarmee de site bekeken wordt. Ik zorg hiervoor.

Feiten van 2016

Interessante feitjes over mij van 2015 tot nu toe


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!