Het begint met een goede website

Ongeacht in welke markt je actief bent, je kan niet zonder een goede website. Ookal haal je al je business uit Social Media of juist via andere kanalen dan heeft het nog steeds heel veel nut om te investeren in een goede website. Benieuwd waarom?

Ontdek de voordelen

Voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen die een goede website je kan bieden.

Beter vindbaar

Met een duidelijke boodschap en goede content zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar wordt. Hierdoor trekt je website dag en nacht bezoekers aan en daarmee potentiële klanten. Door goed vindbaar te zijn leggen we de basis om optimaal te kunnen profiteren van de andere voordelen van een goede website.

Geeft antwoord op vragen

Bezoekers komen op je website omdat ze een probleem of vraag hebben. Door zo duidelijk mogelijk jullie oplossingen te presenteren kan je snel en efficiënt de bezoekers in antwoorden voorzien. Op deze manier worden twijfels weggenomen en de drempel verlaagt om te bepalen of jullie oplossing de juiste is.

Verhoogt verkoop

Een goede website maakt het eenvoudig om de oplossingen die jullie bieden te kunnen verkrijgen. Een van de meest effectieve manieren is om het aantal stappen tot het verkrijgen van jullie oplossingen zo klein mogelijk te houden. Hierdoor haken minder bezoekers tussentijds af en wordt je website een echte verkoopmachine.

Genereert onmisbare data

Doordat we je website slim instellen krijgen we inzicht in welke informatie de bezoeker precies geïnteresseerd is, of waar en wanneer de bezoeker juist afhaakt. Op basis van deze gegevens kunnen we kijken hoe we de website kunnen verbeteren. Het doel is hierbij om de conversie te verhogen wat beter leidt tot een beter resultaat.

Werkwijze

Zo geven wij jullie een website waarmee jullie kunnen genieten van alle voordelen.

1

Vrijblijvende kennismaking

Voordat we kunnen beginnen moeten we eerst weten wie jullie zijn, welke oplossingen jullie bieden en tegen welke uitdagingen jullie aanlopen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kunnen we bepalen hoe we jullie een goede website kunnen geven.

2

We maken een plan

Gaaf! We hebben een klik en er is budget om een echt goede website te gaan maken. We bepalen eerst de boodschap, structuur en de inhoud. We houden de basis zo klein en flexibel mogelijk. Hierdoor kunnen we snel live waardoor we in een vroeg stadium data kunnen verzamelen en zo aannames kunnen valideren.

3

Ontwerpen, bouwen, testen, live!

Met het plan paraat gaan we de eerste versie ontwerpen. We schakelen intensief zodat het ontwerp snel vorm krijgt. Hierbij zorgen we dat de website er perfect uitziet en functioneert op ieder apparaat en stellen we onze slimme tools in om de data die we nodig hebben te kunnen verzamelen.

4

Het avontuur is begonnen

De eerste versie staat live en het echte avontuur begint nu pas. Op basis van de verzamelde data kunnen we gaan bepalen waar de meeste winst valt te behalen. Zo kunnen we bestaande onderdelen verbeteren of juist experimenteren met het toevoegen van nieuwe inhoud en functionaliteiten. Zo maken we van jullie website een echte verkoopmachine.

Wil jij ook van jullie website een echte verkoopmachine maken?

Neem vandaag nog de stap en kom geheel vrijblijvend met ons in contact. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Contact opnemen