Analyseren om te optimaliseren

Het succes van onze oplossingen zit hem niet alleen in hoe we ze ontwerpen en bouwen maar ook door hoe we ze constant verbeteren. Door te analyseren hoe onze oplossingen worden gebruikt ontdekken we welke dingen beter kunnen.

Ontdek de voordelen

Voordelen

Dit is waarom we constant analyseren om te kunnen optimaliseren

Meten is weten

Met behulp van slimme tools die we hebben ingesteld kunnen een hoop zaken inzichtelijk maken. Zo kunnen we vaststellen of de doelen die we hebben bepaald worden gehaald. Op basis van die informatie krijgen we een goed beeld of we op de goede weg zitten. Zitten we niet op de goede weg? Dan kunnen we achterhalen waar dat in zit.

Maakt problemen zichtbaar

Doordat we van alles bijhouden kunnen we precies zien welke onderdelen van je website of applicatie het goed doen en welke juist niet. Zo maken we problemen zichtbaar en kunnen we proactief actie ondernemen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat er minder bezoekers afhaken tijdens het verkoopproces, met een beter resultaat als gevolg.

Onderbouwd keuzes maken

Door te meten kunnen we problemen zichtbaar maken en oplossen maar ook dingen die juist goed gaan verder uitbreiden. Daardoor hoeven er minder keuzes op gevoel gemaakt te worden en juist meer op basis van harde data. Zo zorgen we ervoor dat het geld en de tijd die wordt geïnvesteerd optimaal wordt benut.

Constante verbetering

Het proces van analyseren en verbeteren is niet eindig. Door dit constant te blijven doen wordt je website of applicatie steeds beter. Het is dus echt een investering welke je terug zal verdienen. Zo levert een goede oplossing niet alleen geld op maar je hoeft hem ook niet om de paar jaar te vervangen voor iets compleet nieuws.

Werkwijze

Zo zorgen we voor constante verbeteringen in jouw website of applicatie

1

Analyseren op basis van doelen

Bij de website of applicatie die we voor jullie hebben gemaakt hebben we doelen gesteld. Met behulp van de slimme tools die zijn ingesteld wordt de juiste informatie verzameld. Door deze informatie te verzamelen en te analyseren kunnen we concluderen hoever we van de doelen zijn verwijderd.

2

Concluderen en bijsturen

De data is binnen en we kunnen vaststellen of we op de goede weg zitten. Op basis van de resultaten bepalen we welke wijzingen doorgevoerd kunnen worden voor een beter resultaat. Door de wijzigingen klein te houden blijven de kosten laag en kunnen we het snel ontwerpen, bouwen en testen.

3

Ontwerpen, bouwen, testen

Met de nieuwe inzichten scherp op ons netvlies geven we vorm aan de nieuwe wijzingen. Doordat onze websites en applicaties flexibel zijn opgebouwd kunnen we eenvoudig functionaliteiten toevoegen of verwijderen. Zo blijft de oplossing compact en is het eenvoudig om de functionaliteiten goed door te testen.

4

Oneindig optimaliseren

Eenmaal met de wijzigingen live kunnen we gaan meten wat het effect is. Zijn de resultaten zoals verwacht? Top dan kunnen we gaan kijken naar de volgende verbeteringen. Zijn de resultaten niet wat ze moeten zijn? Dan gaan we terug naar de tekentafel en onderzoeken we waarom het resultaat achterblijft en hoe we de stijgende lijn weer kunnen vinden.

Wil jij een website of applicatie die iedere week beter wordt?

Neem vandaag nog de stap en kom geheel vrijblijvend met ons in contact. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Contact opnemen