Van digitaal naar automatisch

Om echt verder te komen geloven wij dat bedrijven vooral slimmer moeten werken en niet harder. De manier waarop dat kan is door zoveel mogelijk in te zetten op automatisering. Het doel is niet om medewerkers overbodig te maken, integendeel. Het zorgt voor meer rust en focus voor de werkzaamheden die er écht toe doen.

Ontdek de voordelen

Voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen die een goede website je kan bieden.

Minder handelingen, meer tijd

Door repetitieve handelingen te digitaliseren kun je ze uiteindelijk automatiseren. Hierdoor hoeven medewerkers zelf minder handelingen uit te voeren, worden er minder fouten gemaakt en kunnen de handelingen ook sneller uitgevoerd worden. Zo ontstaat er meer tijd voor de werkzaamheden die er echt toe doen.

Centrale informatieverzameling

Door handelingen te digitaliseren en te automatiseren kan de informatie die daarbij tot stand komt centraal worden opgeslagen. Hierdoor worden jullie minder afhankelijk van andere online tools waar jullie informatie staat opgeslagen. Dit maakt de informatie beter herbruikbaar en is het eenvoudiger om het up te date te houden.

Laat de data voor je werken

Doordat de data centraal wordt opgeslagen is het eenvoudiger om verschillende informatie met elkaar te combineren. Hierdoor gaat de herbruikbaarheid van informatie omhoog. Zo kunnen bestaande handelingen worden geoptimaliseerd en maakt het automatiseren van steeds complexere handelingen mogelijk.

Betere beslissingen door beter inzicht

Door de centrale opslag van data en het combineren ervan ontstaan er nieuwe mogelijkheden om inzichten te verkrijgen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om beter te bepalen of dingen goed gaan of juist niet. Hierdoor kunnen keuzes beter worden onderbouwd wat essentieel is om een beter resultaat te kunnen realiseren.

Werkwijze

Zo geven wij jouw medewerkers digitale superkrachten waarmee jullie kunnen genieten van alle voordelen.

1

Vrijblijvende kennismaking

Het is allereerst belangrijk om te weten wie jullie zijn en tegen welke uitdagingen jullie aanlopen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kunnen we bepalen of en hoe we jullie kunnen helpen met een op maat gemaakte applicatie.

2

We maken een plan

Gaaf! We hebben een klik en er is budget om een echt goede applicatie te gaan maken. We leren welke werkzaamheden jullie veel tijd kosten of waar jullie beter inzicht in willen krijgen. Op basis daarvan maken we een plan voor de eerste functionaliteiten. Daarbij ligt de focus op het behalen van betere resultaten met minder handelingen.

3

Ontwerpen, bouwen, testen, live!

Met het plan paraat gaan we de eerste versie ontwerpen. We schakelen intensief zodat het ontwerp snel vorm krijgt. Hierbij focussen we eerst op het aantonen van de meerwaarde van de functionaliteiten. Vooral de voordelen moeten snel naar voren komen waarna we kunnen bepalen of verdere ontwikkeling zinvol is.

4

Het avontuur is begonnen

De eerste versie staat live en het echte avontuur begint nu pas. Op basis van de verzamelde data kunnen we gaan bepalen waar de meeste winst valt te behalen. Zo kunnen we bestaande functionaliteiten verbeteren en uitbreiden of juist nieuwe onderdelen ontwikkelen en zo jullie versnelling verder in gang zetten.

Laat je medewerkers op de top van hun kunnen presteren

Neem vandaag nog de stap en kom geheel vrijblijvend met ons in contact. Wij staan namelijk altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Contact opnemen